Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάντε Like στο in.gr και κερδίστε 3 Tablet για μικρούς και μεγάλους

Κάντε Like στο in.gr και κερδίστε 3 Tablet για μικρούς και μεγάλους

Ο Γερμανός προσφέρει σε τρεις τυχερούς αναγνώστες του in.gr το νέο Tablet της MLS, το MLS iQTab Kido, το μοναδικό που έχει όλες τις παιδικές εφαρμογές στα ελληνικά, το οποίο μπορείτε να βρείτε σε αποκλειστικότητα στο Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Ο Γερμανός προσφέρει σε τρεις τυχερούς αναγνώστες του in.gr το νέο Tablet της MLS, το MLS iQTab Kido, το μοναδικό που έχει όλες τις παιδικές εφαρμογές στα ελληνικά, το οποίο μπορείτε να βρείτε σε αποκλειστικότητα στο Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Κάντε Like στην σελίδα του in.gr στο Facebook και μπείτε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014, στα γραφεία του in.gr, Μιχαλακοπούλου 80.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να συμμετέχετε στην κλήρωση των tablet, αξίας 129,90 ευρώ* έκαστο:

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε.
Οι τυχεροί θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.

Οι νικητές είναι οι:
ΜΑΡΙΑ ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΟΥ
Έλενα Αποστολοπούλου
Νίκος Βαλσαμάκης

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή!

Το MLS iQTab Kido αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε γονιό, καθώς μπορεί να επιλέξει σε ποιες εφαρμογές θα έχει πρόσβαση το παιδί του και να ορίσει την επιτρεπόμενη διάρκεια ενασχόλησής του με το Tablet. Απλό και εύκολο στη χρήση, ανθεκτικό σε πτώσεις και χτυπήματα, το MLS iQTab Kido διαθέτει οθόνη αφής 7’’ LCD IPS με τεχνολογία multi touch, δύο κάμερες (μπροστά και πίσω) για φωτογραφίες και βιντεοκλήσεις, διπύρηνο επεξεργαστή και μνήμη 8GB.

Το MLS iQTab Kido, ενσωματώνει δύο διαφορετικά περιβάλλοντα εργασίας προσαρμοσμένα στις ανάγκες των μικρών και των μεγάλων. Μέσω του παιδικού περιβάλλοντος, τα παιδιά μπορούν να παίξουν παιχνίδια, να διαβάσουν βιβλία, να τραβήξουν φωτογραφίες και βίντεο, και να μελετήσουν.

Από το android περιβάλλον, οι ενήλικοι χρήστες μπορούν με τη φωνή τους να στείλουν email μέσω της εφαρμογής Talk&Email, να σερφάρουν στο internet, να ακούσουν μουσική, να ποστάρουν και να κάνουν comments στο Facebook μέσω της εφαρμογής Talk&Post.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το www.germanos.gr

Όροι διαγωνισμού

  • Η συμμετοχή σας στην κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μόνο μέσα από τη σελίδα του in.gr.
  • Κάθε άτομο δικαιούται μία συμμετοχή. Για να αποφευχθεί τυχόν πολλαπλή συμμετοχή από το ίδιο πρόσωπο, το σύστημα αποδέχεται συμμετοχές που προέρχονται μόνο από διαφορετικά e-mail.
  • Προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας είναι να κάνετε κλικ στο εικονίδιο/ σύνδεσμο Μου αρέσει! (Like!) και φυσικά να καταχωρίσετε τα στοιχεία σας. Στην περίπτωση που ήδη έχετε κάνει Μου αρέσει! (Like!), αρκεί μόνο να καταχωρίσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής.

*(Η τιμή είναι ενδεικτική και συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ.)

    in.gr

    Sports in

    Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός 28-28: Σπουδαία εμφάνιση στην Ουγγαρία και τώρα όλα είναι στο χέρι του!

    Ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός για την πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup, καθώς ήρθε ισόπαλος 28-28 με την Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία – Σε μία εβδομάδα (27/4) η ρεβάνς στο Κλειστό της Ηλιούπολης

    Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    in.gr | Ταυτότητα

    Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

    Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

    Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

    Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

    Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

    ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

    Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

    ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

    Σάββατο 20 Απριλίου 2024