Ο ΟΤΕ και η COSMOTE δίπλα σε περισσότερα από 150.000 παιδιά που έχουν ανάγκη

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Ελληνικό Κόσμο, στις 21 Απριλίου 2015. 
Με το μήνυμα «Όσα και αν προσφέρουμε στα παιδιά, πάντα θα μας προσφέρουν περισσότερα» ο ΟΤΕ και η COSMOTE γιόρτασαν και φέτος σε ειδική εκδήλωση την στήριξή τους σε περισσότερα από 150.000 παιδιά από όλη την Ελλάδα που έχουν ανάγκη, προωθώντας παράλληλα τον εθελοντισμό των εργαζομένων.

Ο ΟΤΕ και η COSMOTE τίμησαν δεκαέξι φορείς που φροντίζουν ώστε τα παιδιά αυτά να έχουν μια πιο ανθρώπινη ζωή, προσφέροντας συνολικά 550.000 ευρώ. Παράλληλα, μαζί με το έργο των φορέων, τιμήθηκαν και οι 4.700 εθελοντές που στέκονται καθημερινά στο πλευρό των παιδιών.
5 φωτογραφίες
Τα τελευταία χρόνια εκτός από χρήματα και υποδομές, στην εθελοντική δράση εμπλέκονται ενεργά και οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΟΤΕ.

Το 2014 πάνω από 6.000 εργαζόμενοι του Ομίλου ΟΤΕ, συμμετείχαν σε εθελοντικές δράσεις.

«Το καλύτερο αποτέλεσμα δεν έρχεται όταν κάθε μέλος της ομάδας κάνει το καλύτερο για τον εαυτό του, αλλά όταν ο καθένας στην ομάδα κάνει το καλύτερο για τον εαυτό του και την ομάδα. Και όλοι ανήκουμε στη μεγάλη ομάδα της κοινωνίας, άρα η ευθύνη για το μέλλον των παιδιών ανήκει σε όλους μας», δήλωσε κατά την εκδήλωση ο κ. Μιχάλης Τσαμάζ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ.

Συνολικά ο ΟΤΕ και η COSMOTE μετρούν 16 χρόνια προσφοράς σε οργανισμούς που φροντίζουν τα παιδιά, έχοντας διαθέσει συνολικά πάνω από 6,5 εκατ. ευρώ, σε περισσότερους από 50 φορείς που συμβάλλουν στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών, σε όλη την Ελλάδα.

in.gr

Τα σχόλιά σας

Πείτε την άποψή σας έως 700 χαρακτήρες με κενά (spaces)

Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά

 

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το in.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται. Αν έχετε οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορείτε να την καταγράψετε στην δικτυακή σελίδα: support.in.gr