Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα παιδιά που γεννιούνται καλοκαίρι είναι πιο αισιόδοξα

Τα παιδιά που γεννιούνται καλοκαίρι είναι πιο αισιόδοξα

...

Από: Ελένη Χαδιαράκου

Σύμφωνα με έρευνα ομάδας επιστημόνων του Πανεπιστημίου του Hertfordshire, τα παιδιά που γεννιούνται την καλοκαιρινή περίοδο έχουν μια πιο αισιόδοξη στάση ζωής σε αντίθεση με εκείνα που γεννιούνται τον χειμώνα.

Τα παιδιά του καλοκαιριού, έχουν φωτεινό χαμόγελο και λαμπερό παρουσιαστικό. Ίσως γιατί αντικρίζουν το πρώτο φως κάτω από ηλιόλουστες συνθήκες. Και προφανώς αυτό τους δίνει ένα επιπλέον εφόδιο να αντιμετωπίσουν στη συνέχεια τη ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Ο λόγος για τα παιδιά που γεννιούνται προς το τέλος της άνοιξης και το καλοκαίρι.

Οι ερευνητές σημείωσαν ότι σε αυτό πιθανότατα συμβάλλουν περιβαλλοντικοί παράγοντες της συγκεκριμένης εποχής. Για παράδειγμα, τα παιδιά που γεννιούνται το καλοκαίρι απολαμβάνουν την ηλιακή ακτινοβολία και τη σχετικά υψηλή θερμοκρασία την πρώτη περίοδο της ζωής τους, γεγονός που επηρεάζει στην πορεία και τον μεταβολισμό τους. Επιπλέον εκτίθενται πιο συχνά στο φως και στο εξωτερικό περιβάλλον, καθώς πηγαίνουν περισσότερες βόλτες. Επίσης περιστοιχίζονται από πιο χαρούμενους ανθρώπους, αφού το καλοκαίρι όλοι είναι πιο ευδιάθετοι.

imommy

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024