Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
6 τρόποι να γίνετε μια «hot» μαμά

6 τρόποι να γίνετε μια «hot» μαμά

Έξυπνα tιps ομορφιάς, για να είμαστε λαμπερές και μοντέρνες αυτούς τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού, γρήγορα, εύκολα και απλά!

Από: Ζαχαρία Πηνελόπη

Έξυπνα tιps ομορφιάς, για να είμαστε λαμπερές και μοντέρνες αυτούς τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού, γρήγορα, εύκολα και απλά!

1. Δώστε μια ευχάριστη νότα στο βλέμμα σας

Ξεχάστε το eye-liner και τις σκιές ματιών, και επιλέξτε μια χρωματιστή μάσκαρα (όχι, δεν είναι εκκεντρική!). Φωτίζει το βλέμμα, χωρίς να το βαραίνει, δίνοντάς του μια αίσθηση απαλής σκιάς, ενώ παράλληλα μακραίνει τις βλεφαρίδες. Επιπλέον, σας γλιτώνει από το ανεπιθύμητο και ενοχλητικό ξεθώριασμα της σκιάς, που προκαλείται με την καλοκαιρινή υγρασία.

2. Το «ψεύτικο» μαύρισμα είναι πολύ in

Σας αρέσει το σοκολατί χρώμα στο δέρμα, αλλά δεν έχετε χρόνο να το αποκτήσετε; Απευθυνθείτε στα… ειδικά μπουκαλάκια. Υπάρχει τεράστια ποικιλία καλλυντικών προϊόντων αυτομαυρίσματος, που σας επιτρέπει να επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες. Επιπλέον, η χρήση τους είναι ασφαλής και είναι στο χέρι σας να καθορίσετε την απόχρωση που θέλετε να βλέπετε στο δέρμα, για να νιώθετε όμορφη. Έτσι, δεν θα χρειαστεί να υποβάλλεται τον οργανισμό σας στην ηλιακή υπερέκθεση, που τα τελευταία χρόνια είναι άκρως επικίνδυνη με την αύξηση της τρύπας του όζοντος και ενοχοποιείται για την εμφάνιση διάφορων μορφών καρκίνου του δέρματος.

3. Συγκρατήστε τα ατίθασα μαλλιά σας

Όταν τα μαλλιά σας ξεπερνούν κάθε ελπίδα… νουθεσίας, μην παλεύετε μαζί τους, απλά πιάστε τα. Κάντε τα μια αλογοουρά ή μια πλεξούδα, ενώ, αν είναι πιο κοντά, προτιμήστε μια μπαντάνα, μια κορδέλα ή ένα φουλάρι, προκειμένου να τιθασεύσετε το φριζάρισμα. Μην ξεχνάτε ότι η ηλιακή ακτινοβολία κατά τους καλοκαιρινούς μήνες σε συνδυασμό με το αλάτι από το θαλασσινό νερό αγριεύουν ακόμη περισσότερο τα μαλλιά μας. Οπότε μια υφασμάτινη… παρέμβαση, με ωραία χρώματα και σχέδια, θα σας ομορφύνει εντυπωσιακά, βγάζοντάς σας από τη δύσκολη θέση.

4. Αποκτήστε «ζουμερά» χείλη

Αν δεν έχετε χρόνο για χάσιμο, περάστε στα χείλη σας ένα παστέλ λιπ γκλος στις αποχρώσεις του ροζ, με SPF, και είστε έτοιμες για την έξοδό σας. Αυτά τα καλοκαιρινά χρώματα φωτίζουν το πρόσωπο, δίνοντάς του μια γλυκιά, καραμελένια λάμψη, ενώ παράλληλα εξασφαλίζετε στα χείλη σας την αντιηλιακή προστασία που έχουν ανάγκη.

5. Τολμήστε στα… άκρα

Η μικρή σας κόρη λατρεύει το ροζ βερνίκι που σας έκανε δώρο η φίλη σας; Μην το αφήνετε ανεκμετάλλευτο… βάλτε το στα νύχια των ποδιών σας! Είναι πιο ανάλαφρο από το κλασικό κόκκινο και φαντάζει σαν ένα παιχνιδιάρικο αξεσουάρ στα άκρα σας, προσδίδοντάς τους μια ευχάριστη ένταση. Εξάλλου, οι παλ αποχρώσεις στα βερνίκια κιτρινίζουν με την έκθεση στον ήλιο και το χλώριο – κάτι που καμία μας δεν θα ήθελε!

6. Βάλτε αντιηλιακό παντού!

Σίγουρα, απλώνετε κάθε πρωί την αντιηλιακή σας κρέμα στο πρόσωπο, αλλά τι γίνεται με το κομμάτι γύρω από το λαιμό; Εντάξτε σε αυτή την καθημερινή σας συνήθεια όλο σας το σώμα – για την ακρίβεια τα μέρη εκείνα που δεν καλύπτονται από τα ρούχα και μένουν εκτεθειμένα στην ηλιακή ακτινοβολία. Καλό είναι, μάλιστα, να προτιμήσετε ένα προϊόν που είναι, εκτός από αντιηλιακό, και ενυδατικό, ώστε να εξασφαλίζετε στο δέρμα σας την υγρασία που χρειάζεται. Φροντίστε, τέλος, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές με το δείκτη προστασίας: Να μην είναι μικρότερος από 25 (SPF) και πάντα να ανταποκρίνεται στο δικό σας τύπο δέρματος, προκειμένου να ικανοποιεί τις ανάγκες του. Έτσι, η επιδερμίδα σας όχι μόνο θα είναι αλλά και θα φαίνεται υγιής!

imommy

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024